У Полтаві знову збільшилася кількість загиблих: під завалами може перебувати ще 5 людей

05 вересня 2024 р. 10:39

05 вересня 2024 р. 10:39


У Полтаві після російського обстрілу 3 вересня кількість жертв з 53 зросла до 54. Пошуково-рятувальна робота триває.

"До 54 збільшилася кількість загиблих внаслідок російського удару по навчальному закладі у Полтаві. Ще 297 людей постраждало", — наголосили у ДСНС.

Зазначається, що станом на ранок 5 вересня на місці влучання пошуково-рятувальні роботи тривають. Ймовірно, під завалами може перебувати ще до п'яти осіб.

"Вже розібрано та вивезено тисячу 760 тонн будівельного сміття" , — додали у ДСНС.

Що відомо про обстріл Полтави

У вівторок, 3 вересня, російські терористи атакували двома балістичними ракетами Полтаву. Під час обстрілу ворог влучив по території Інституту звʼязку та сусідній лікарні, внаслідок чого зруйнував одну з будівель навчального закладу.

Зеленський доручив провести повне розслідування всіх обставин того, що сталось. Наразі до порятунку людей залучені всі необхідні служби.

У Міністерстві оборони розповіли, що часовий проміжок між тривогою, а також прильотом балістичних ракет виявився настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища. Вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів.

Станом на 4 вересня п ісля масованої російської ракетної атаки у медзакладах Полтави перебувало 298 людей. З них 65 осіб — у важкому стані, 146 — у середньому, 87 — у легкому.

Нагадаємо, що від середи, 4 вересня, в Полтавській області оголосили триденну жалобу в пам'ять про загиблих внаслідок рашистського удару по навчальному закладу Полтави.

У Полтаві знову збільшилася кількість загиблих: під завалами може перебувати ще 5 людей

Джерело: trueua.info (Війна)