"Азов" повернув під контроль частину села Нью-Йорк й показали кадри з міста

06 вересня 2024 р. 11:40

06 вересня 2024 р. 11:40


У селищі Нью-Йорк, що у Донецькій області, спільно з суміжними підрозділами ведуть бої військові 12-й бригади спеціального призначення " Азов ". Бригада була залучена до оборонних і наступальних дій безпосередньо у цьому населеному пункті та його околицях.

"Завдяки високому бойовому духу, мужності та професіоналізму бійців бригади, "Азову" вдалось стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорку і деблокувати Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні" , — йдеться у повідомленні.

Так, наразі ситуація залишається напруженою. Водночас за добу окупанти здійснюють до 15 штурмів у зоні відповідальності бригади, але попри надважкі бої бійці "Азову" тримають оборону та успішно контратакують. За даними прес-служби бригади, Сили оборони контролюють частину населеного пункту Нью-Йорк.

"Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Проте це чергова маніпуляція окупантів. Просимо ЗМІ та суспільство не довіряти ворожій пропаганді щодо дій Сил оборони. Вірте в "Азов" і допомагайте війську всіма силами" , — зауважили військові.

Нагадаємо, раніше Генеральний штаб Збройних сил України повідомляв, що за минулу добу було зафіксовано 181 бойове зіткнення . Найгарячіша ситуація була на Покровському і на Курахівському напрямках.

"Азов" повернув під контроль частину села Нью-Йорк й показали кадри з міста

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua