Зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу Павлограду: влада показала жахливі фото наслідків

06 вересня 2024 р. 19:48

06 вересня 2024 р. 19:48


У Павлограді Дніпропетровської області після російського обстрілу 6 вересня кількість постраждалих з 50 зросла до 61. Внаслідок атаки одна людина загинула.

"61 постраждалий у Павлограді. Більшість у лікарнях. Кожному медики надають всю необхідну допомогу. Одужання тим, хто постраждав сьогодні від зброї росіян", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Керівник ОВА додав, що троє травмованих у важкому стані. Це чоловіки 30, 68 та 69 років.

обстріл Павлограду

У Дніпропетровській обласній прокуратурі поінформували , що серед постраждалих троє дітей — дев'ятирічна дівчинка та два хлопці віком чотири та 11 років.

обстріл Павлограду

обстріл Павлограду

Усі фото: обстріл Павлограду. Джерело: Дніпропетровська ОВА

Обстріл Павлограду: що відомо

У п'ятницю, 6 вересня, російські окупанти вдарили по місту Павлоград Дніпропетровської області. У місті сталося декілька займань. Зокрема, в одній з багатоповерхівок горіла квартира. Надзвичайники ліквідували займання та врятували п'ятьох людей.

Також у внаслідок ракетних ударів у Павлограді є пошкодження на декількох підприємствах. Понівечено понад 30 багатоповерхівок, дитячий садочок та 27 магазинів. Одне авто знищене, ще два — побиті. Щоб допомогти людям, у місті розгорнуті Пункти незламності та організовано підвіз води.

Нагадаємо, 6 вересня, російські загарбники завдали чергового авіаудару по цивільній інфраструктурі прикордоння Сумської області . Внаслідок ворожої атаки є загибла та поранені.

Зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу Павлограду: влада показала жахливі фото наслідків

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua