Спалахнула пожежа на складі боєприпасів: уночі дрони атакували Воронезьку область РФ

07 вересня 2024 р. 07:28

07 вересня 2024 р. 07:28


У ніч на 7 вересня у Воронезькій області Росії уламки дрона впали на склад боєприпасів. На місці падіння безпілотника розгорілась пожежа та почалася детонація снарядів.

"За попередніми даними, постраждалих немає. Проте внаслідок падіння БПЛА виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети. Почалася детонація" , — написав Гусєв.

Він також зазначив, що жителів одного села вирішено тимчасово евакуювати до сусіднього населеного пункту, а на місці інциденту працюють оперативні служби та представники адміністрації району.

Нагадаємо, вночі 24 серпня у Воронезькій області Росії спалахнула пожежа на складі з боєприпасами . Місцеві запевняли, що загоряння відбулося після атаки дронів.

Також 28 серпня у Воронезькій області Росії у Россошанському районі уламки БпЛА впали поблизу вибухонебезпечних об'єктів. Це спричинило масштабне займання. Так само пожежу зафіксовано і в Ростовській області.

Варто зазначити, що 1 вересня під час масованої атаки дронів на російські регіони під атакою опинилися й дві державні районні електростанції у Московській і Тверській областях. Відповідну інформацію поширювали росЗМІ.

Спалахнула пожежа на складі боєприпасів: уночі дрони атакували Воронезьку область РФ

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua