Нічна атака "шахедів" на Київ: уламки збитого БпЛА виявили біля будівлі Верховної Ради (фото)

07 вересня 2024 р. 10:36

07 вересня 2024 р. 10:36


Після нічної атаки 7 вересня російських ударних безпілотників на Київ уламки збитого " шахеда " виявили в українській столиці. Частину ворожого дрона зафіксовано біля будівлі Верховної Ради.

Там зазначили, що пошкоджень внаслідок падіння уламків російського "шахеда", не виявлено. Також офіційний канал Ради опублікував наслідки падіння БпЛА поблизу будівлі парламенту.

Нагадаємо, у ніч на 7 вересня ворог атакував Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Силами протиповітряної оборони було збито 58 ворожих дронів. Протиповітряна оборона працювала у Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Херсонській та Полтавській областях.

За даними КМДА, цієї ночі й Києву вдалось відбитись від атаки "шахедів" . Усі ворожі дрони були збиті протиповітряною обороною столиці й жоден з них не досягнув цілі. Водночас у місті зафіксовано падіння уламків.

Як повідомили Військово-морські сили, станом на ранок 7 вересня російська армія вивела у Чорне море один корабель , який є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Нічна атака "шахедів" на Київ: уламки збитого БпЛА виявили біля будівлі Верховної Ради (фото)

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua