"Військова інфраструктура РФ зазнаватиме втрат": Буданов розповів про можливості українських дронів

07 вересня 2024 р. 11:03

07 вересня 2024 р. 11:03


Українські безпілотники можуть вражати російські об'єкти на відстані до 1800 кілометрів. Інфраструктура країни-агресора, яка обслуговує війну, зазнаватиме втрат.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

У своєму дописі очільник ГУР привітав військовослужбовців з Днем воєнної розвідки. Буданов підкреслив, що своїми діями розвідники довели, що Чорне море не належить Російській Федерації. При цьому безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють найкращі фахівці, зокрема представники Головного управління розвідки, вже дозволяють вражати військові об’єкти держави-агресора на відстані до 1800 кілометрів.

"Військові аеродроми, які є джерелом постійної загрози для мирних українських міст, здригаються від повітряних атак. Вся інфраструктура Росії, що працює на війну, зазнає і буде зазнавати втрат. Адже замість захищати своє, Росія обрала хибний шлях неспровокованої війни та нападу на землі суверенної держави" , — додав Кирило Буданов.

Нагадаємо, що, за словами міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, Україна активно працює над зменшенням вартості зброї, під час її виготовлення співпрацює з приватним сектором. Нещодавно презентували нову далекобійну ракету-дрон під назвою "Паляниця" , яка коштує менше мільйона доларів.

Раніше міністр України з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін заявив, що безпілотники та ракети українського виробництва мають дальність льоту в 1 500 кілометрів. Їх уже використовували для успішних ударів по території Росії.

"Військова інфраструктура РФ зазнаватиме втрат": Буданов розповів про можливості українських дронів

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua