У Маріуполі помітили російську техніку з маркуванням як у ЗСУ (фото)

07 вересня 2024 р. 11:30

07 вересня 2024 р. 11:30


Російські загарбники почали позначати вантажівки, які йдуть через Маріуполь на Запоріжжя, у новий спосіб. Ці маркування схожі на позначення Збройних сил України.

Посадовець зазначив, що 6 вересня в Маріуполі на військових вантажівках, що рухались з території транзитної бази по вулиці Таганрозька в Розівський район Запорізької області, зафіксовано нанесення маркування у вигляді трикутника з повною аналогією тактичного маркування ЗСУ в Курській операції.

"Маркування було на вантажівках з особовим складом та БК, рухались колоною в сім автівок без відкритого супроводу. Мета нанесення подібного маркування та його масовість допоки невідомі. Але точно підлягає врахуванню зокрема в районі Вугледару" , — написав Андрющенко.

Фото: Telegram-канал Петра Андрющенка

Раніше повідомлялось, що росіяни перебазували з Невського на лівобережжя Маріуполя оперативно-тактичні склади зі зброєю й частково свій особовий склад. Це пов'язано з падінням уламків ракет від ворожої протиповітряної оборони, яка активно працює в районі окупованого міста.

Нагадаємо, партизани з руху "Атеш" раніше фіксували збільшення чисельності окупаційних військ у захопленому Росією Маріуполі . Очевидно, що це нова партія загарбників, які мають поповнити наявні російські підрозділи на лінії фронту.

У Маріуполі помітили російську техніку з маркуванням як у ЗСУ (фото)

Джерело: trueua.info (Війна)