Зеленський опублікував ефектні кадри у День воєнної розвідки (фото)

07 вересня 2024 р. 11:57

07 вересня 2024 р. 11:57


У суботу, 7 вересня, президент Володимир Зеленський привітав військових із Днем воєнної розвідки. Він подякував представникам управління за роботу на благо країни.

Відповідний допис глава держави опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"День воєнної розвідки України. Дякуємо кожному й кожній, хто здобуває важливу для нашої держави інформацію, завдає вагомих втрат нашому ворогу, суттєво послаблює його потенціал, захищає інтереси України та українців. Пишаємось вами й вашими результатами. Слава воєнній розвідці України!" — йдеться у заяві Зеленського.

Раніше у своєму дописі очільник ГУР Кирило Буданов привітав військовослужбовців з Днем воєнної розвідки . Він підкреслив, що своїми діями розвідники довели, що Чорне море не належить Російській Федерації. При цьому безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють найкращі фахівці, зокрема представники Головного управління розвідки, вже дозволяють вражати військові об’єкти держави-агресора на відстані до 1800 кілометрів.

Нагадаємо, раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов повідомляв, що після повітряного удару по аеродрому "Оленья" окупанти зробили запит щодо посилення протиповітряної оборони . Для захисту інфраструктури окупанти планують нарощувати підручні засоби.

Зеленський опублікував ефектні кадри у День воєнної розвідки (фото)

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua