Армія РФ вгатила по ринку у Костянтинівці: повідомляють про загиблих та поранених

07 вересня 2024 р. 12:23

07 вересня 2024 р. 12:23


Російська армія 7 вересня завдала удару по ринку у Костянтинівці Донецької області . Внаслідок ворожої атаки є загиблі та поранені.

За словами посадовця, три людини загинули й три поранені внаслідок обстрілу Костянтинівки. Росіяни обстріляли місто з артилерії, вбили трьох чоловіків від 24 до 69 років. Три людини отримали легкі поранення, їм надано необхідну медичну допомогу.

"Пошкоджені багатоповерхівка, адмінбудівля, крамниця, аптека, шість автомобілів і три лінії електропередач" , — написав Філашкін.

Голова Донецької ОВА закликав жителів міста евакуюватись з населеного пункту.

Нагадаємо, у ніч на 7 вересня ворог атакував Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Силами протиповітряної оборони було збито 58 ворожих дронів. Протиповітряна оборона працювала у Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Херсонській та Полтавській областях.

За даними КМДА, цієї ночі й Києву вдалось відбитись від атаки "шахедів" . Усі ворожі дрони були збиті протиповітряною обороною столиці й жоден з них не досягнув цілі. Водночас у місті зафіксовано падіння уламків.

Як повідомили Військово-морські сили, станом на ранок 7 вересня російська армія вивела у Чорне море один корабель , який є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Також після нічної атаки 7 вересня російських ударних безпілотників на Київ уламки збитого "шахеда" виявили в українській столиці. Частину ворожого дрона зафіксовано біля будівлі Верховної Ради.

Армія РФ вгатила по ринку у Костянтинівці: повідомляють про загиблих та поранених

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua