Українські військові привітали росіян з Днем розвідки, провівши оригінальну спецоперацію, — джерела

07 вересня 2024 р. 13:44

07 вересня 2024 р. 13:44


У суботу, 7 вересня, в День української розвідки кіберфахівці Управління провели спецоперацію в Російській Федерації. Українці виклали привітальну листівку на місцевих сайтах.

"Кіберфахівці ГУР МО провели спецоперацію до Дня воєнної розвідки України. Вони оригінально привітали росіян, розмістивши на багатьох російських веб-ресурсах листівку з привітанням ГУР" , — йдеться у повідомленні джерела.

Там зазначили, що при спробі зайти на сайти https://nonweb.ru/, https://www.sun-marina.investtorgi.ru/, http://simferopol.in/ окупанти могли бачити красиве привітання українських розвідників.

Ось таке привітання росіяни бачили на цих сайтах:

Джерело підкреслило, що ця операція кіберфахівців української розвідки є продовженням серії зламів ворожих веб-ресурсів та серверів, виведення з ладу інформаційних та інфраструктурних систем на території країни-агресора.

Раніше у своєму дописі очільник ГУР Кирило Буданов привітав військовослужбовців з Днем воєнної розвідки . Він підкреслив, що своїми діями розвідники довели, що Чорне море не належить Російській Федерації. При цьому безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють найкращі фахівці, зокрема представники Головного управління розвідки, вже дозволяють вражати військові об’єкти держави-агресора на відстані до 1800 кілометрів.

Нагадаємо, 7 вересня президент Володимир Зеленський привітав військових із Днем воєнної розвідки. Він подякував представникам управління за роботу на благо країни.

Українські військові привітали росіян з Днем розвідки, провівши оригінальну спецоперацію, — джерела

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua