Обстріл Павлограда 6 вересня: кількість постраждалих зросла до 82 осіб

07 вересня 2024 р. 15:05

07 вересня 2024 р. 15:05


Через російський обстріл Павлограда 6 вересня вже 82 людини зазнали поранень. Серед них — семеро неповнолітніх.

Посадовець нагадав, що понад добу минуло після ракетної атаки на Павлоград, а люди продовжують звертатися по допомогу лікарів.

"На зараз — 82 постраждалі, серед яких семеро неповнолітніх. На стаціонарному лікуванні залишається 60 потерпілих. У важкому стані 69-річний чоловік. У нього черепно-мозкова травма та осколкове поранення. Всі інші — середні або легкі" , — йдеться у заяві Лисака.

Нагадаємо, у ніч на 7 вересня ворог атакував Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Силами протиповітряної оборони було збито 58 ворожих дронів. Протиповітряна оборона працювала у Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Херсонській та Полтавській областях.

За даними КМДА, цієї ночі й Києву вдалось відбитись від атаки "шахедів" . Усі ворожі дрони були збиті протиповітряною обороною столиці й жоден з них не досягнув цілі. Водночас у місті зафіксовано падіння уламків.

Як повідомили Військово-морські сили, станом на ранок 7 вересня російська армія вивела у Чорне море один корабель , який є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Також після нічної атаки 7 вересня російських ударних безпілотників на Київ уламки збитого "шахеда" виявили в українській столиці. Частину ворожого дрона зафіксовано біля будівлі Верховної Ради.

Раніше повідомлялось, що російська армія 7 вересня завдала удару по ринку у Костянтинівці Донецької області. Внаслідок ворожої атаки є загиблі та поранені.

Обстріл Павлограда 6 вересня: кількість постраждалих зросла до 82 осіб

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua