В Одеському ТЦК заявили, що жінка блокувала їхні ворота й напала на автівку

07 вересня 2024 р. 15:40

07 вересня 2024 р. 15:40


В Одеському територіальному центрі комплектування, після публікації відео, де їхній працівник напав на жінку, заявили, що біля будівлі збірного пункту міста громадянка нібито намагалася перешкодити роботі військкомату.

Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК та СП.

Нещодавно у мережі з`явилося відео , де чоловік у військовій формі хапає жінку за руки й штовхає її. Інші люди навколо намагалися їх розборонити. У соцмережах зазначали, що нібито жінка принесла їжу хворому чоловікові, якого забрали до ТЦК.

У військкоматі заявляють, що жінка в емоційному стані заблокувала ворота ТЦК, таким чином перешкоджаючи в'їзду та виїзду службового транспорту. Окрім того, кажуть, що жінка нібито симулювала фізичну недугу.

Коли військові викликали поліцію — жінка напала на транспортний засіб, що виїжджав з території військкомату. А його водій, «захищаючи службове майно», намагався їй завадити. Саме це й зафіксували на відео.

У ТЦК зробили заяву, що відео «викривлено» показує те, що насправді відбулося.

«Керівництво ТЦК та СП закликає громадян дотримуватися законодавства і не піддаватися на провокації. Поширення неперевіреної або спотвореної інформації лише сприяє дезінформації та грає на руку ворогу», — йдеться у заяві.

В Одеському ТЦК заявили, що жінка блокувала їхні ворота й напала на автівку

Джерело: chas.news (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua