Вибухи в Харкові: влада повідомила про удари по приватному сектору

07 вересня 2024 р. 16:50

07 вересня 2024 р. 16:50


У суботу, 7 вересня, російські загарбники знову обстріляли Харків . Місцеві мешканці чули декілька вибухів, які пролунали в самому обласному центрі та поблизу нього.

"Окупанти завдають ударів. Харків та район, будьте в укриттях" , — наголосив Синєгубов.

Водночас Терехов також підтвердив, що в Харкові лунають вибухи.

"Другий вибух чутно у Харкові. Перебувайте в безпечних місцях!" — акцентував він.

Варто зауважити, що на момент вибухів місто вже приблизно 25 хвилин перебувало в режимі повітряної тривоги.

Згодом Синєгубов повідомив, що служби виїхали на перевірку місць влучань. Він також зауважив, що наразі про постраждалих нічого не відомо.

"Зафіксували ворожі удари по Харкову. Попередньо - садове товариство в Індустріальному районі. Ще один удар у Малій Данилівці у приватний сектор. Дані уточнюються" , — додав після цього начальник Харківської обласної військової адміністрації.

Це не перший обстріл України за сьогоднішню добу. Ще вночі російські військові влаштували атаку дронів на Україну. Зокрема, уламки безпілотників упали в Київській області.

Крім того, окупанти сьогодні вдарили по ринку в Костянтинівці. Внаслідок ворожої атаки в місті загинули люди, ще декілька осіб отримали поранення.

Нагадаємо, що 5 вересня росіяни завдали авіаудару по житловому сектору села Циркуни Харківського району. Внаслідок ворожого обстрілу зруйновані приватні житлові будівлі й інші надвірні забудови. Також пошкоджені легкові автомобілі.

Вибухи в Харкові: влада повідомила про удари по приватному сектору

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua