Суботній обстріл Харкова: є постраждалі та значні руйнування (фото)

07 вересня 2024 р. 21:39

07 вересня 2024 р. 21:39


У суботу, 7 вересня, російські окупанти декількома серіями знову обстріляли Харків і передмістя. Внаслідок цього удару постраждало щонайменше п’ятеро людей.

"Сьогодні вдень російські війська завдали ударів керованими авіабомбами по місту Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. В результаті обстрілу сталися руйнації та пошкодження житлових будинків та цивільного об'єкту. За різними адресами виникли пожежі" , — зазначили в ДСНС.

За інформацією рятувальників, в селищі Мала Данилівка горів житловий будинок на площі 150 квадратних метрів. Також зруйновано один житловий будинок, ще понад 10 осель пошкоджено. За попередніми даними, постраждало п’ятеро осіб.

У Салтівському районі міста Харкова на території приватного підприємства горіла складська будівля на площі 50 квадратних метрів і трава на площі 250 квадратних метрів. Пошкоджено вісім легкових автомобілів. В Індустріальному районі міста Харкова горіла трава на площі 200 квадратних метрів.

У поліції Харківщини повідомили, що внаслідок ударів по Малій Данилівці у чотирьох громадян констатували гостру реакцію на стрес, їм надають допомогу.

Згодом Харківська обласна прокуратура уточнила, що в Салтівському районі Харкова пошкоджено приміщення приватного підприємства. Отримав поранення 61-річний охоронець. Також пошкоджено дев’ять транспортних засобів. В Індустріальному районі Харкова зафіксовано влучання по території садового товариства: відбулось загоряння господарчої будівлі. Без постраждалих.

У селищі Мала Данилівка Харківського району горів житловий будинок, ще щонайменше 10 приватних домоволодінь пошкоджено. Постраждали чотири людини: три жінки та чоловік. У потерпілих гостра реакція на стрес та тілесні ушкодження.

За попередніми даними, ворожі удари були завдані ФАБ-250 з УМПК.

Нагадаємо, що 5 вересня росіяни завдали авіаудару по житловому сектору села Циркуни Харківського району. Внаслідок ворожого обстрілу зруйновані приватні житлові будівлі та інші надвірні забудови. Також пошкоджені легкові автомобілі.

Суботній обстріл Харкова: є постраждалі та значні руйнування (фото)

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua