Сталевий кулак ЗСУ — Олександр Сирський привітав з Днем танкових військ

14 вересня 2024 р. 10:43

14 вересня 2024 р. 10:43


Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський привітав воїнів-танкістів з Днем танкових військ.

Він нагадав, що шрокомасштабна російська агресія стала перевіркою сили й міці українського війська, яку наші танкісти гідно пройшли.

«Наші воїни-танкісти володіють передовим досвідом ведення бойових дій в умовах війни нового типу і чи не увесь світ бажає перейняти цей досвід.  Адже нині використовується нова тактика застосування бронетехніки з урахуванням ефективної протидії ворожим fpv-дронам та іншим безпілотним засобам», — йдеться в повідомленні.

Олександр Сирський подякував тисячам українських танкістів, «які у ці хвилини дають відсіч московському агресору на передовій».

«Мої окремі слова подяки українським танкобудівникам, інженерам-механікам і майстрам, які цілодобово працюють над ремонтом та відновленням української й трофейної бронетехніки, що і далі буде нищити російських загарбників. Вічна пам’ять і вічна слава героям-танкістам, які ціною власного життя  відстоювали українську державність і захищали народ!», — наголосив Сирський.

І додав:

«Танкові війська – сталевий кулак Збройних Сил України! І російська, знищена у боях техніка, яскраве тому підтвердження. Слава українським танковим військам!».

Як писала АрміяInform, керівник українського оборонного відомства Рустем Умєров привітав наших танкістів з їх професійним святом.

Сталевий кулак ЗСУ — Олександр Сирський привітав з Днем танкових військ

Джерело: armyinform.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua