Донецька область частково залишилася без світла

15 вересня 2024 р. 15:52

15 вересня 2024 р. 15:52


Росіяни обстріляли Миколаївку в Донецькій області. При цьому, агресор пошкодив інфраструктурний об'єкт. За інформацією місцевих жителів, було попадання на територію Слов'янської ТЕС. Про це пише видання Новости Донбасса.

Після кількох вибухів, які пролунали під час обстрілу, над містом здійнявся густий дим. Унаслідок російської атаки було пошкоджено відділення Укрпошти, відомо про постраждалих, - пише видання.

Енергетики в ДТЕК повідомляють, що північна частина Донецької області зараз без світла . Відомо, що щонайменше частково знеструмлені Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка та Костянтинівка.

Щонайменше частково знеструмлені Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка та Костянтинівка. Щойно це стане можливим, енергетики розпочнуть обстеження та відновлення пошкоджень, - зазначили в ДТЕК.

Нагадаємо, 10 вересня РФ обстріляла цивільну енергетичну інфраструктуру в Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях, у зв'язку з чим були введені тимчасові відключення. Станом на 15 вересня ситуація зі світлом стабілізувалася.

Донецька область частково залишилася без світла

Джерело: socportal.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua