Нічна атака дронів на Київщину: пошкоджено будинки і автівки, поранено жінку (фото)

16 вересня 2024 р. 09:44

16 вересня 2024 р. 09:44


Вночі 16 вересня війська країни-агресорки іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед" атакували Київську область . Одна людина постраждала.

"Вночі ворог масовано атакував Київщину ударними дронами. В регіоні працювали сили ППО. Ворожі цілі знищені. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не допущено" , — йдеться у повідомленні.

За його словами, внаслідок падіння уламків збитих безпілотників поранення отримала місцева жителька. Наразі її госпіталізовано в один із медзакладів області.

До того ж у регіоні через рашистський обстріл пошкоджено п'ять автомобілів та п'ять приватних будинків. Там них вибиті двері, вікна, посічені фасади та дахи. У чотирьох районах виникли загоряння трав’яного настилу та лісової підстилки. Всі пожежі ліквідовано.

Варто зауважити, що цієї ночі ворожі дрони долетіли й до столиці. П овітряну тривогу у Києві оголосили близько другої ночі й тривала вона близько трьох з половиною годин. На Київ російські ударні безпілотники прямували з різних напрямків і різними групами. Сили та засоби протиповітряної оборони уразили в повітряному просторі навколо столиці майже два десятки ворожих БпЛА.

Нагадаємо, 15 вересня російські окупанти поцілили керованою авіаційною бомбою в житловий будинок у Харкові . З-під завалів дістали тіло жінки, ще 42 особи поранено.

Нічна атака дронів на Київщину: пошкоджено будинки і автівки, поранено жінку (фото)

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua