Окупанти обстріляли власні підрозділи у Вовчанську

16 вересня 2024 р. 12:21

16 вересня 2024 р. 12:21


У місті Вовчанськ Харківської області, де кілька місяців поспіль тривають бої, російські окупанти вдарили з реактивних систем залпового вогню по районах, які прилягають до Агрегатного заводу . Внаслідок удару рашисти завдали втрат власним підрозділам.

За даними військових, у вечірній час в північній частині міста росіяни здійснили спробу доставлення особового складу із застосуванням автомобільної техніки, яку в результаті вогневого ураження було знищено.

Карта: Deepstate

Так, за минулу добу втрати ворога на Харківському напрямку склали 85 осіб, з них безповоротні — 22, санітарні — 61. Двоє окупантів здалися у полон.

"Також на нашому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 42 одиниці озброєння та військової техніки" , — додали в ОТУ "Харків".

Нагадаємо, раніше військові повідомляли, що окупанти відправляють на штурми міста Вовчанськ підрозділи, які не мають жодного бойового досвіду . Впродовж останніх тижнів неодноразово фіксувалися випадки відмов особового складу військ РФ від виконання завдань. Зокрема, окупанти відмовляються йти на штурми на напрямку Глибоке — Липці й на Вовчанському.

Окупанти обстріляли власні підрозділи у Вовчанську

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua