Прикордонники збили ворожий "Шахед" на Сумщині: ефектні фото

16 вересня 2024 р. 18:59

16 вересня 2024 р. 18:59


Під час чергової російської атаки України безпілотниками на Сумщині 15 вересня прикордонники збили ворожий ударний дрон типу " Шахед ". Він не здетонував під час падіння.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У ДПСУ зазначили, що на одному з напрямків державного кордону прикордонний наряд зафіксував політ баражуючого боєприпасу типу "Шахед". Охоронці кордону відкрили вогонь з усієї наявної стрілецької зброї, в результаті чого БпЛА було збито.

"Згодом, з настанням світлої пори доби, за результатами пошуку виявлено БпЛА типу "Шахед", який не здетонував під час падіння" , — йдеться у повідомленні прикордонників.

Прикордонники збили російський "Шахед" 15 вересня

Фото: ДПСУ

Нагадаємо, через наліт дронів вночі 16 вересня на Київщині внаслідок падіння уламків збитих безпілотників поранення отримала місцева жителька . До того ж у регіоні через рашистський обстріл пошкоджено п'ять автомобілів та п'ять приватних будинків. У них вибиті двері, вікна, посічені фасади та дахи. В чотирьох районах виникли загоряння трав’яного настилу та лісової підстилки.

Також цієї ночі ворожі дрони долетіли й до столиці . П овітряну тривогу у Києві оголосили близько другої ночі й тривала вона близько трьох з половиною годин. На Київ російські ударні безпілотники прямували з різних напрямків і різними групами.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що в ід початку вересня війська країни-агресорки атакували Україну понад 600 ударними дронами-камікадзе типу "Шахед".

Прикордонники збили ворожий "Шахед" на Сумщині: ефектні фото

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua