У Бєлгороді проламали череп російському пропагандисту – ГУР

16 вересня 2024 р. 19:33

16 вересня 2024 р. 19:33


Зазначається, що напад на пропагандиста, який працював на каналі “Россія 1” та  очолював його бєлгородський пункт, стався 15 вересня.

Як розповіли в ГУР, Коробов вихваляв воєнних злочинців з російської армії в ефірі програм Скабєєвої. Також створював продукти для ресурсу Міноборони РФ — телеканалу “Звєзда”, та неодноразово отримував за це нагороди від Путіна.

Пропагандист був родом із міста Комсомольск-на-Амурі Хабаровського краю, але фактично проживав у Бєлгороді. Також він періодично приїжджав до Москви за інструкціями.

“У гонитві за визнанням та рублями від кремлівських господарів постійно виконував брудну роботу геть далеко від рідних місць – наприклад, на окупованих територіях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях”, – наголосили в ГУР.

У розвідці додали, що пропагандист не лише випускав брехливі матеріали про війну, а й брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України. Розвідники нагадали, що за кожен воєнний злочин винуватців чекає відплата.

Нагадаємо під час операції в акваторії Чорного моря бійці спецпідрозділу ГУР збили з ПЗРК російський літак Су-30СМ . Винищувач впав у море. Літак належав до 43-го окремого морського авіаційного полку Повітряно-космічних сил Росії, який базується на аеродромі Саки в тимчасово окупованому Криму.

У Бєлгороді проламали череп російському пропагандисту – ГУР

Джерело: zn.ua (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua