Захист енергетики та виробництво ракет — Президент провів Ставку

20 вересня 2024 р. 19:56

20 вересня 2024 р. 19:56


Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на який обговорювалися питання, що мають критичне значення для міцності України.

«Перше — захист енергетики цієї зими. Були всі основні представники галузі. Доповідали Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр енергетики Герман Галущенко. Розглянули стан інженерного захисту об’єктів, календар завершення укріплень, розміщення РЕБ і ППО, зокрема з урахуванням систем Patriot, які ми очікуємо найближчим часом», — повідомив Володимир Зеленський.

За його словами, другим питанням було  власне виробництво ракет, дронів та засобів РЕБ. На Ставці пролунали доповіді віцепрем’єра Михайла Федорова, міністра оборони Рустема Умєрова, міністра закордонних справ Андрія Сибіги. Розглядалися рішення, які дадуть нашій промисловості змогу максимально реалізувати свій потенціал: довгострокові контракти від держави та залучення іноземних інвестицій.

Також на Ставці заслухувалася ситуація на фронті. З доповідями виступили Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирськийй, який розповів про всі основні напрямки. Доповідали у керівники розвідок — Кирило Буданов з ГУР МОУ та Олег Іващенко з СЗР.

Як повідомляла АрміяInform, Володимир Зеленський зустрівся з Урсулою фон дер Ляєн.

Захист енергетики та виробництво ракет — Президент провів Ставку

Джерело: armyinform.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua