З'явились фото наслідків обстрілу промислового об'єкту на Тернопільщині

16 жовтня 2024 р. 09:40

16 жовтня 2024 р. 09:40


Під час нічної атаки 16 жовтня російська армія завдала удару по одному з промислових об'єктів Тернопільщини . Внаслідок атаки виникла масштабна пожежа.

За даними надзвичайників, до ліквідації наслідків були залучені 45 рятувальників і 12 одиниць спецтехніки ДСНС і 12 поліціянтів на чотирьох одиницях спеціальної техніки.

"Пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати. Загиблих і травмованих немає" , — йдеться у повідомленні ДСНС.

Раніше повідомлялось, що Росія вранці 16 жовтня продовжувала свою масовану атаку " шахедами " по українській території. Деякі безпілотники були помічені поблизу західних областей нашої держави.

Як зазначали Повітряні сили Збройних сил України , у ніч на 16 жовтня ворог атакував Україну ракетами різного типу, а також ударними безпілотниками типу "Шахед". Наші захисники знищили 51 ворожий дрон.

Станом на ранок середи, 16 жовтня, російська армія вивела військові кораблі в акваторію Чорного моря. Один з них є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

За даними Інституту вивчення війни, російська армія провела модернізацію ударних безпілотників типу "Шахед" , що суттєво вплинуло на їхню маневровість. Тепер ворожі дрони літають швидше і на більшій висоті.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Литвиненко заявив, що хоча українська енергетика вже продемонструвала вміння відновлюватися у складних умовах, російські агресори не припинятимуть спроб її знищити. Нові масовані удари можуть відбутися з початком осінньо-зимового періоду .

З'явились фото наслідків обстрілу промислового об'єкту на Тернопільщині

Джерело: trueua.info (Війна)