Українські атаки продовжують підривати військовий потенціал РФ у Криму - британська розвідка

17 жовтня 2024 р. 13:38

17 жовтня 2024 р. 13:38


Українські атаки продовжують погіршувати військовий потенціал Росії на анексованому півострові Крим.

Як передає Укрінформ, про це у соцмережі Х повідомило Міністерство оборони Великої Британії із посиланням на дані розвідки.

У зведенні аналітики згадали про нещодавню атаку української армії по морському нафтовому терміналі у Феодосії. Раніше у березні цей термінал зазнав українського удару безпілотниками, зауважують у розвідці Британії.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 17 October 2024.

Find out more about Defence Intelligence's use of language: https://t.co/s4Afy1P5av #StandWithUkraine pic.twitter.com/EdqJROQ6VE

Там додали, що цілі в Криму , уражені Україною у 2024 році, також включали системи ППО, аеродроми, командні центри, військово-морські та логістичні об’єкти та переправу через Керченську протоку.

«Українські атаки продовжують поступово погіршувати російський військовий потенціал на Кримському півострові», – підсумували у британському Міноборони.

Як повідомлялося , уночі 7 жовтня Сили оборони України завдали успішного удару по морському нафтовому терміналу у Феодосії. Після цього в місті був введений режим "техногенної надзвичайної ситуації".

14 жовтня соцмережі повідомили , що нафтобаза у Феодосії, уражена Силами оборони України, майже повністю знищена. Пожежу на ній гасили майже тиждень.

Фото: Planet Labs

Українські атаки продовжують підривати військовий потенціал РФ у Криму - британська розвідка

Джерело: ukrinform.ua (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua