Сили оборони пошкодили «іншу важливу ціль противника»

18 жовтня 2024 р. 09:38

18 жовтня 2024 р. 09:38


На кордоні з Чернігівською та Сумською областями противник з території рф активно застосовує артилерію та авіацію по районах українських населених пунктів.

Про це інформує Генеральний штаб ЗС України.

Триває операція в Курській області. Авіація ворога продовжує рівняти із землею свої села та міста. За минулу добу російські літаки завдали 31 авіудару 58 КАБами по власній території.

Проте наші воїни завдають окупаційним військам відчутних втрат у живій силі, техніці та активно підривають наступальний потенціал ворога в тилу.

За минулу добу авіація, ракетні війська і артилерія Сил оборони вразили 20 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки й одну іншу важливу ціль противника.

Нагадаємо, минулої доби втрати російських загарбників становили 1530 осіб . Також українські воїни знешкодили 13 танків, 51 бойову броньовану машину, 23 артилерійські системи, 48 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 93 автомобілі та 2 одиниці спеціальної техніки.

Як повідомляла АрміяInform, протягом минулої доби зафіксовано 210 бойових зіткнень . Ситуація на фронті залишається напруженою.

Сили оборони пошкодили «іншу важливу ціль противника»

Джерело: armyinform.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua