"Знає чотири мови": бійці ЗСУ взяли у полон єгиптянина, який воював на боці окупантів

18 жовтня 2024 р. 11:35

18 жовтня 2024 р. 11:35


На Курахівському напрямку Донецької області українські десантники взяли у полон єгиптянина, який воював на боці окупантів. Чоловік прибув до Росії здобувати освіту, але отримавши російський паспорт, вже за місяць опинився на фронті.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Орест Дрималовський. За його словами, єгиптянин прибув до РФ, щоб здобути вищу освіту у сфері IT-технологій, проте після набуття російського громадянства отримав повістку та за місяць опинився на фронті в лавах російської окупаційної армії.

"Цікавий такий персонаж, знає чотири мови, поліглот. Жити буде" , — додав Дрималовський.

За словами речника, окрім іноземця в український полон потрапив й колишній російський в'язень, який пішов на війну проти України за 200 тисяч рублів. Також Дрималовський прокоментував інформацію про те, що окупанти нібито отримали наказ підривати себе гранатами, щоб не опинитись в полоні.

"Воїни 79 бригади фіксували, як російські штурмовики "втрачали мотивацію" йти далі у наступ і підривали себе гранатами або вчиняли самогубство за допомогою автоматів" , — наголосив речник.

Нагадаємо, раніше українські воїни з Третьої штурмової бригади відбили території та звільнили наших військових із полону . Таким чином бійці провели успішний наступ у Харківській області.

"Знає чотири мови": бійці ЗСУ взяли у полон єгиптянина, який воював на боці окупантів

Джерело: trueua.info (Війна)