Президент провів нараду щодо роботи Укрзалізниці та заслухав доповідь Сирського

18 жовтня 2024 р. 19:38

18 жовтня 2024 р. 19:38


Президент Володимир Зеленський провів нараду щодо роботи Укрзалізниці та заслухав доповідь Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського щодо ситуації на фронті.

Про це глава держави сказав у своєму вечірньому відеозверненні , передає Укрінформ.

«Була нарада щодо роботи залізниці в Україні. І я вдячний усім, хто працює в компанії. Укрзалізниця справді багато в чому тримає на собі нашу країну зараз», - сказав Зеленський .

Також він поінформував, що заслухав доповідь Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

«Сьогодні ж була доповідь Головкома Сирського. Це фронт. Це наші напрямки. Це і Курська операція. Захищаємо наші позиції», - підкреслив Президент.

Окрім того, за його словами, сьогодні також доповідав віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, про що Зеленський висловився так: «Є хороші результати».

«І найголовніше для України – мати щодня, щотижня результати для нашої держави та людей. Мати постійно нову підтримку для нашого захисту. І мати більше можливостей, щоб наблизити мир. Україна в кожній ситуації має бути лідером – пропонувати рішення, пропонувати шляхи й спрямовувати роботу так, щоб і кожен партнер вигравав від співпраці з Україною», - наголосив глава держави.

Як повідомлялося, напередодні Президент Володимир Зеленський у Верховній Раді представив План перемоги України .

Фото: ОП

Президент провів нараду щодо роботи Укрзалізниці та заслухав доповідь Сирського

Джерело: ukrinform.ua (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua