Українські розвідники зачистили від окупантів населений пункт на Харківщині (відео)

18 жовтня 2024 р. 20:10

18 жовтня 2024 р. 20:10


Спецпризначенці Головного управління розвідки (ГУР) міністерства оборони України зачистили від рашистських загарбників село Кругляківка Куп’янського району Харківської області.

"Воїни підрозділу "Братство" у складі спецпідрозділу Тимура ГУР за підтримки 77 окремої аеромобільної бригади ЗСУ звільнили та зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району" , — йдеться в повідомленні.

Розвідники додали, що операція з повернення контролю над важливим для оборони Куп’янська населеним пунктом тривала з 7 по 14 жовтня 2024 року.

При цьому ворог чинив опір, намагався контратакувати, однак зазнав поразки ― штурм окупантів розвідники відбили та продовжили витискати противника.

"Завдяки професійним та сміливим діям спецпризначенців ГУР росіяни у Кругляківці  втратили більше взводу піхоти ― загарбників знищено у ближніх боях" , — акцентували українські розвідники.

Вони акцентували, що під час штурму спецпризначенці змогли взяти російських окупантів у полон — отримано важливі розвідувальні дані. Поповнення обмінного фонду також допоможе повернути з московської неволі українських захисників.

"У підсумку операції ворога вибито з населеного пункту, шляхи пересування окупантів заміновано. Боротьба триває!" — підсумували в Головному управлінні розвідки.

Нагадаємо, раніше українські розвідники інформували, що в ніч із 12 на 13 жовтня в Росії спалили військово-транспортний літак Ту-134 . Його використовували для транспортування керівного складу російського міністерства оборони.

Українські розвідники зачистили від окупантів населений пункт на Харківщині (відео)

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua