У Києві жінка отримала серйозне поранення внаслідок нічної атаки "шахедів", — КМВА

19 жовтня 2024 р. 08:09

19 жовтня 2024 р. 08:09


У ніч на 19 жовтня російська армія вкотре атакувала Київ ударними безпілотниками типу " Шахед ". Внаслідок обстрілу столиці жінка отримала поранення, пошкоджено автомобілі та будинок.

Там зазначили, що тактика ворога залишилась незмінною — БпЛА заходили на місто з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці тривала понад три з половиною години, але Сили оборони знешкодили усі російські дрони, які загрожували Києву.

"Але цього разу не обійшлося без потерпілих. Внаслідок нічної атаки ударних БпЛА російської армії на Київ у Дніпровському районі пошкоджено фасад будинку, молода жінка отримала серйозне поранення нижньої кінцівки. У Дарницькому районі уламками пошкоджено припарковані авто. Без потерпілих" , — додали у КМВА.

Варто зазначити, що станом на 07:35 у Києві та низці інших населених пунктів залишається загроза обстрілів. Окупанти продовжують атаки ракетами та безпілотниками.

Раніше повідомлялось, що 18 жовтня, російські загарбники обстріляли Одесу . Внаслідок ракетної атаки в місті пошкоджено житлову забудову, там працювали рятувальні служби.

За даними Інституту вивчення війни, російська армія провела модернізацію ударних безпілотників типу "Шахед", що суттєво вплинуло на їхню маневровість. Тепер ворожі дрони літають швидше і на більшій висоті.

Нагадаємо, нещодавно керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко повідомив, що російські загарбники накопичують ракети на аеродромах, де базується стратегічна авіація. Ймовірно, таким чином ворог готується до нових масованих ударів по Україні.

У Києві жінка отримала серйозне поранення внаслідок нічної атаки "шахедів", — КМВА

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua