Рашисти вгатили по енергетичній інфраструктурі двох областей: є поранені

19 жовтня 2024 р. 10:21

19 жовтня 2024 р. 10:21


У ніч на суботу, 19 жовтня, російська армія завдала авіаційного удару по Сумщині та Чернігівщині. Внаслідок ворожих атак є пошкодження енергетики, поранено людей.

"Пошкоджено об'єкти енергетики та інфраструктури. Знеструмлено ряд населених пунктів Шосткинщини" , — йдеться у повідомленні ОВА.

В адміністрації зазначили, що на місцях прильотів працюють всі необхідні служби. Розгорнуто штаб ліквідації наслідків атаки ворога. Електропостачання частково відновлено, роботи тривають.

Удар по Чернігівщині

"Ворог продовжує атакувати обʼєкти енергопостачання. Вночі завдано удару по обʼєкту критичної інфраструктури на Чернігівщині" , — написав посадовець.

За словами Чауса, через влучання виникла пожежа. Її вдалося локалізувати за кілька годин, наразі загрози електропостачанню немає.

Раніше повідомлялось, що в ніч на 19 жовтня російська армія вкотре атакувала Київ ударними безпілотниками типу "Шахед" . Внаслідок обстрілу столиці жінка отримала поранення, пошкоджено автомобілі та будинок.

За даними Інституту вивчення війни, російська армія провела модернізацію ударних безпілотників типу "Шахед", що суттєво вплинуло на їхню маневровість. Тепер ворожі дрони літають швидше і на більшій висоті.

Нагадаємо, нещодавно керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко повідомив, що російські загарбники накопичують ракети на аеродромах, де базується стратегічна авіація. Ймовірно, таким чином ворог готується до нових масованих ударів по Україні.

Рашисти вгатили по енергетичній інфраструктурі двох областей: є поранені

Джерело: trueua.info (Війна)