Пошкоджені будинки та побиті авто: оприлюднено фото наслідків нічної атаки на Київ

19 жовтня 2024 р. 10:49

19 жовтня 2024 р. 10:49


У ніч на суботу, 19 жовтня, російські окупанти атакували безпілотниками українську столицю . Внаслідок ударів постраждав Дарницький район Києва.

Про це у Telegram-каналі повідомила Дарницька районна державна адміністрація. За даними РДА, ворог пошкодив декілька автомобілів, фасадну частину багатоповерхівки, балконну раму і шибки однієї із квартир, дах будівлі закладу громадського харчування у різних мікрорайонах.

"Обійшлося без загоряння та постраждалих. На місцях працюють слідчо-оперативні групи" , — йдеться у повідомленні Дарницької РДА.

Раніше Київська міська військова адміністрація повідомляла, що внаслідок нічної атаки столиці 19 жовтня молода жінка отримала поранення нижньої кінцівки .

Також у ніч на 19 жовтня російська армія завдала авіаційного удару по Сумщині та Чернігівщині. Зафіксовано пошкодження енергетики, поранено людей.

За даними Інституту вивчення війни, російська армія провела модернізацію ударних безпілотників типу "Шахед", що суттєво вплинуло на їхню маневровість. Тепер ворожі дрони літають швидше і на більшій висоті.

Нагадаємо, нещодавно керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко повідомив, що російські загарбники накопичують ракети на аеродромах, де базується стратегічна авіація. Ймовірно, таким чином ворог готується до нових масованих ударів по Україні.

Пошкоджені будинки та побиті авто: оприлюднено фото наслідків нічної атаки на Київ

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua