У Кривому Розі значно зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу 19 жовтня (фото)

20 жовтня 2024 р. 08:27

20 жовтня 2024 р. 08:27


У Кривому Розі кількість постраждалих внаслідок рашистського обстрілу 19 жовтня із 13 зросла до 17. Більшість поранених госпіталізовані.

"Складна ніч… За уточненими даними, через російські атаки у Кривому Розі постраждали 17 людей. З них 14 знадобилась допомога медиків. У лікарні перебувають 8 потерпілих. Стан усіх — середньої тяжкості", — зазначив він.

За словами посадовця, внаслідок ворожої атаки у місті пошкоджено готель, магазин, адмінбудівлю, навчальний заклад, сім багатоквартирних будинків. До того ж побиті зо півтора десятка автівок. Зокрема, й три пожежні машини, три автомобілі поліції і карета "швидкої".

"У місті розгорнули штаби. Там приймають заяви про пошкоджене майно. А ще — видають будматеріали. Людей забезпечують їжею і гарячим чаєм", — наголосив Лисак.

Нагадаємо, п ізно ввечері 19 жовтня російські окупанти атакували Кривий Ріг , що на Дніпропетровщині, балістичними ракетами.

Зазначимо, що 10 жовтня російські окупанти також били по Кривому Рогу. Тоді удар прийшовся дронами-камікадзе типу "Шахед". У місті було пошкоджено багатоповерхівку, зруйновано об'єкт комунальної інфраструктури та будинок приватного сектору. Крім того, через влучання було перебито газопровід.

У Кривому Розі значно зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу 19 жовтня (фото)

Джерело: trueua.info (Війна)