"Ухвалив низку рішень": Сирський відвідав українських військових на Курщині та Сумщині

20 жовтня 2024 р. 11:32

20 жовтня 2024 р. 11:32


Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав військові частинах та підрозділи, які діють на Сумщині та у Курській області Росії.

"Провів роботу безпосередньо на командних пунктах бригад. Заслухав командирів бригад та їхні пропозиції щодо подальших дій, надав допомогу в вирішенні проблемних питань. Враховуючи оцінку обстановки, прийняв низку рішень спрямованих на упередження дій ворога та завдання йому максимальних втрат" , — наголосив головком.

Сирський також додав, що попри перевагу окупантів у живій силі та техніці, майстерність та професіоналізм українського війська не дають російському агресору досягнути мету.

"Велика вдячність нашим солдатам, сержантам та офіцерам за мужність, стійкість і невпинну ратну працю. Боротьба за Україну триває" , — резюмував головком.

Нагадаємо, 18 жовтня головнокомандувача ЗСУ Олександр Сирський провів нараду з керівним складом ЗСУ . Сирський дав завдання з чіткими термінами для виконання відповідних заходів. Для українських військових визначено конкретні кроки для посилення захисту українського неба.

"Ухвалив низку рішень": Сирський відвідав українських військових на Курщині та Сумщині

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua