Вибух⁠ в Одесі: рашисти запустили по місту балістичну ракету

20 жовтня 2024 р. 21:12

20 жовтня 2024 р. 21:12


У неділю, 20 жовтня, російські агресори випустили по Одесі балістичну ракету. Містяни чули потужний вибух, після якого спалахнула пожежа.

"Потужний вибух пролунав в Одесі ввечері в неділю. Росіяни випустили по місту балістичну ракету" , — йдеться в повідомленні журналістів.

Про вибухи у місті повідомлялося о 20:12 та 20:15. Принаймні факт одного з вибухів підтвердив також і речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

За декілька хвилин до цього, військові попереджали українців, що у напрямку Одеської області зафіксовано швидкісну ціль.

Після вибухів місцеві пабліки та журналісти розпочали писати про пожежу в місті.

Як відомо, 18 жовтня, російські загарбники теж обстріляли Одесу. Внаслідок ракетної атаки в місті пошкоджено житлову забудову, там працювали рятувальні служби.

Нагадаємо, раніше видання The Telegraph зазначало, що ще з вересня Російська Федерація поновила ракетні обстріли Одеси , намагаючись перешкодити експорту українського зерна та іншого продовольства. Такими атаками Москва може випадково спровокувати війну з Північноатлантичним альянсом.

Вибух⁠ в Одесі: рашисти запустили по місту балістичну ракету

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua