Росіяни зловили солдатів з КНДР, які втекли з позицій на Курщині — розвідка

21 жовтня 2024 р. 13:32

21 жовтня 2024 р. 13:32


Росіяни затримали 18 північнокорейських солдатів, які самовільно покинули свої позиції у Курській області. Їх можуть залучити до штурмових дій проти українських військових.

Про це hromadske розповіли джерела в ГУР МО.

Розвідка встановила, що близько 40 солдатів із КНДР після свого прибуття до рф навчали російських бійців застосовувати повітряні кулі у військових цілях, а ті натомість навчали представників Північної Кореї ведення сучасного піхотного бою.

Після навчання військовослужбовців з КНДР залишили у лісовому масиві на Курщині на декілька днів без їжі та без вказівок щодо подальших планів та намірів. Через це 18 північнокорейців вирішили самовільно покинути позиції , аби знайти російських командирів.

Але вже за дві доби, 16 жовтня, зниклих військових знайшли та затримали росіяни. Як зазначило джерело у розвідці, відстань від місця втечі становила близько 60 км. Наразі усіх 40 солдатів з КНДР, які перебували на попередніх позиціях, перемістили у Льговський район Курської області для подальшого залучення у штурмових діях на Курщині.

Росіяни зловили солдатів з КНДР, які втекли з позицій на Курщині — розвідка

Джерело: chas.news (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua