Росіяни у мережі поширюють фото з прапором КНДР на Донеччині: у РНБО розкрили плани ворога (фото)

21 жовтня 2024 р. 16:44

21 жовтня 2024 р. 16:44


Окупанти поширюють світлини на яких нібито видніються прапори Російської Федерації та Північної Кореї у Донецькій області. Таким чином ворог намагається посіяти "пропаганду страху" серед громадян України.

"Прапор КНДР, стверджують, вивісили нещодавно біля окупованого українського села Цукурине в районі Покровська разом із російським прапором", — написав він у Telegram.

Прапори РФ і КНДР у селі Цукурине на Донеччині. Джерело: Telegram Андрія Цаплієнка

"Історія про прапори РФ і КНДР, які росіяни нібито вивісили на Покровському напрямку, є виключно елементом інформаційних операцій. Вони зараз масштабуватимуть тему КНДР і намагатимуться використати її в якості пропаганди страху проти України", — зазначив він.

Коваленко попередив, що окупанти лякатимуть українців, зокрема, "намагатимуться перекручувати правдиву інформацію про 12 тисяч військових КНДР на території Росії, брехнею про сотні тисяч".

"Військові КНДР дійсно є і їх готують до війни. Але кількість фіксується не така, яку повідомляють вороги. Тому і будуть історії про прапори, незалежно від того чи вивісили їх десь, чи "зафотошопили", і скільки вони провисіли по часу", — наголосив керівник ЦПД.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Андрій Сибіга заявив, що можливе надання Північною Кореєю Росії своїх військових для війни проти України потребує серйозної реакції Заходу . Адже на боці окупантів незабаром можуть воювати регулярні військові Північної Кореї.

Своєю чергою керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов інформував, що приблизно 11 тисяч північнокорейських військовослужбовців підготують до 1 листопада. Перші 2 600 північнокорейських військових відправлять до Курської області Російської Федерації.

Росіяни у мережі поширюють фото з прапором КНДР на Донеччині: у РНБО розкрили плани ворога (фото)

Джерело: trueua.info (Війна)