Зеленський: Курська операція дозволила Україні активізувати роботу щодо обмінів

21 жовтня 2024 р. 21:27

21 жовтня 2024 р. 21:27


Президент Володимир Зеленський заявив, що Курська операція дозволила Україні активізувати роботу щодо обмінів – повернення наших воїнів із російського полону.

«Окремо обговорили Курську операцію – ми тримаємо там наші позиції, я дякую кожному воїну за хоробрість. Ми маємо пам’ятати, що Курська операція забезпечує стратегічну мету. Війна має повертатись на території, звідки вона прийшла», - сказав Зеленський, розповідаючи про нараду з міністром оборони Рустемом Умєровим, головнокомандувачем Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем.

За словами Президента, «справедливо, коли буферна зона створена на території агресора».

«І також Курська операція дозволила Україні зробити більш активною роботу щодо обмінів – повертати наших воїнів із російського полону. Кожен це бачить»,- додав глава держави.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський провів нараду з міністром оборони Рустемом Умєровим, головнокомандувачем Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем і заслухав доповідь щодо ситуації на всіх напрямках ведення бойових дій.

Операція Сил оборони України в Курській області РФ розпочалася 6 серпня. 15 серпня було оголошено про створення військової комендатури на підконтрольних територіях у Курській області.

За словами Президента Володимира Зеленського, Курська операція є одним з етапів закінчення війни, розв’язаної Росією проти України.

Фото: ОП

Зеленський: Курська операція дозволила Україні активізувати роботу щодо обмінів

Джерело: ukrinform.ua (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua