Рашисти на ТОТ агітують старшокласників для участі у війні з Україною, — Нацспротив

22 жовтня 2024 р. 21:24

22 жовтня 2024 р. 21:24


Росіяни всіма способами намагаються знайти добровольців, які готові воювати проти України. Зокрема, рашисти почали проводити військову агітацію серед старшокласників на тимчасово окупованих територіях. За підписання контракту з армією ворога обіцяють гроші та соціальний пакет.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Вказується, що у Старобільську на Луганщині окупанти організували пропагандистські рейди по місцевих школах. Дітям старших класів вже зараз пропонують гроші та різні "соцпакети", якщо вони зобов'яжуться відразу після закінчення школи підписувати контракти із армією РФ.

За словами "вербувальників" місцеві старшокласників через рік-два можна буде мобілізувати до війська. Тому саме підписання контракту є фінансово більш вигідним.

"Окрім цього місцеві окупаційні адміністрації вимагають від бізнесу поставити на облік у фейкові військкомати всіх працівників. Зокрема власникам необхідно подати списки тих, хто не має російські паспорти й відповідно не перебуває на обліку окупантів" , — зазначили в Нацспротиві.

Нагадаємо, раніше у Нацспротиві інформували, що н а тимчасово окупованих українських територіях, зокрема й у Мелітополі, росіяни почали активне впровадження програми з мілітаризації дітей під назвою "Служу отечеству" , яка має на меті підготувати молодь до майбутньої служби у лавах ворожої армії.

Рашисти на ТОТ агітують старшокласників для участі у війні з Україною, — Нацспротив

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua