Таких би на "Укрпошту": мод для Death Stranding робить із гри справжній симулятор доставки

26 липня 2024 р. 10:24

26 липня 2024 р. 10:24


Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Ще в далекому 2019 році гра Death Stranding стала ковтком свіжого повітря, коли вийшла ексклюзивно на PS 4. Тоді гра пропонувала унікальну атмосферу і механіки, що запам'ятовуються.

Багато хто на той час назвав проект "симулятором кур'єра", оскільки за сюжетом головний герой повинен доставити цінний тягар, щоб врятувати людство.

Але насправді це не зовсім так, адже гра сповнена й іншими активностями. Про це стало відомо завдяки інформації на порталі insider-gaming .

Death Stranding 2 / фото: скріншот Youtube

Що можна змінити

Гравці керують Семом Бріджес, кур'єром у химерному постапокаліптичному світі, якого переслідують безтілесні потойбіччі істоти. Загалом достатньо сказати, що проект створений Хідео Кодзимою, і все стане відразу зрозуміло про її амбітність та інноваційність.

Завдяки новому моду, який з'явився на Nexus Mods 21 липня, ви нарешті можете грати в Death Stranding без сторонніх загроз, доставляючи свої купи пакетів, не наражаючись на небезпеку від бандитів.

Таких би на "Укрпошту": мод для Death Stranding робить із гри справжній симулятор доставки

Джерело: znaj.ua techno

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua