Інсайдери розкрили плани на DLC та версію для Xbox Black Myth: Wukong

06 вересня 2024 р. 09:01

06 вересня 2024 р. 09:01


Black Myth: Wukong – це не просто хіт, а справжня сенсація! Вихід гри 20 серпня вже став історією: китайська екшен-RPG від студії Game Science розійшлася тиражем понад 10 мільйонів копій лише за три дні. Але це лише початок.

За чутками від відомого інсайдера Lunatic Ignus (або як його ще називають, IgnusTheWise), на нас чекає ще більше контенту. Гра збирається отримати два DLC , які мають вийти до наступної частини франшизи. Конкретних дат немає, але схоже, що розробники не збираються затягувати.

Black Myth: Wukong / фото: скриншот Youtube

А ось і інтригуюча частина: друга частина гри може мати кодову назву "Black Myth: Jiang Ziya" . Це ім'я надсилає нас до важливої ​​фігури китайської міфології, аналогічної за значенням Сунь Укуну з першої частини.

Якщо чутки вірні, то друга частина може бути натхненна класичним китайським романом "Інвестітура богів" (Investiture of the Gods) , так само як "Wukong" черпав натхнення з "Подорожі на Захід" (Journey to the West) .

Крім того, у чутках йдеться, що спочатку планувалося, що Black Myth: Wukong складатиметься з 13 розділів, а не з шести, як вийшло в підсумку. Можливо, ці скасовані розділи будуть використані у майбутніх DLC?

Black Myth: Wukong / фото: скриншот Youtube

І, звичайно, не забуваємо, що Game Science також працює над версією гри для Xbox. Спочатку її планували випустити одночасно з версіями для ПК та PS5, але реліз відклали. Офіційних причин поки немає, але, можливо, є прихована угода про тимчасову ексклюзивність із Sony.

Тож залишайтеся на зв'язку, попереду ще багато цікавого!

Раніше стало відомо про те, що два великих турніри з Counter-Strike 2 з значними грошовими призами вже близько: всі деталі

Вам буде цікаво дізнатися, конкурент The Sims має намір стати новим фаворитом серед симуляторів життя: найкрутіші функції Inzoi

Інсайдери розкрили плани на DLC та версію для Xbox Black Myth: Wukong

Джерело: znaj.ua techno

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua