Відразу три легендарні ігри з 2000-х отримають ремастери: фани прощаються з "піксельною" красою

18 жовтня 2024 р. 06:13

18 жовтня 2024 р. 06:13


Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є цікава інформація. Після того, як перші три частини Tomb Raider отримали ремастери, вкрай тепло прийняті фанатами, студія вирішила не зупинятися і оновити ще три розділи цієї франшизи.

Давайте разом розбиратися, коли вийдуть четверта, п'ята і шоста частини оригінальних Tomb Raider.

Інформацією про це поділилися на порталі Kotaku .

Tomb Raider, скріншот: YouTube

Нові ремастери

Tomb Raider IV-VI Remastered вийдуть у лютому 2025 року. Ціна очікується на рівні 30 доларів за весь набір із трьох ігор. За нинішнім курсом це 1236 гривень.

Колекція складається з:

Tomb Raider: The Last Revelation 1999, яка вийшла для першої консолі PlayStation.

Tomb Raider: Chronicles 2000 року.

Tomb Raider: The Angel of Darkness 2003 для PS2.

Tomb Raider, скріншот: YouTube

Перероблені версії будуть доступні для PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch та ПК та включатимуть ряд покращень.

Геймерам обіцяють можливість перемикання між класичною та сучасною графікою на льоту, можливість сучасного керування чи оригінального, фоторежим із різними позами, функції показників життя, такі як смужки здоров'я боса, трофеї та досягнення на відповідних платформах.

Варто зазначити, що остання частина The Angel of Darkness була дуже спірною грою, яка отримала багато критики. Її розробка була важка, з великою кількістю затримок і великою кількістю вирізаного вмісту. Гру хвалили за історію, але критикували за кількість помилок та поганий контроль.

Tomb Raider / фото: скріншот Youtube

Дизайнер і сценарист Hades 2 Грег Касавін, який на той час писав для GameSpot, сказав про цю гру так: "Справжній геймплей Tomb Raider: The Angel of Darkness часто зовсім не веселий, зате може розчаровувати. Важко і нудно". Тому щонайменше гравці очікують від цього ремайстра виправлення старих помилок і, можливо, повернення деякого вирізаного контенту.

Нагадаємо, пристрасть до Final Fantasy 11 надихнула на створення Discord: творець поділився, як бере відпустку заради улюблених ігор .

Раніше повідомлялося, кінець смутку та сльозам: головний ігровий провал 2024 року готується повернутися із сенсацією .

Також, гібрид Stardew Valley та Skyrim: розробники всесвітньо відомих студій створили нову "броділку" .

Відразу три легендарні ігри з 2000-х отримають ремастери: фани прощаються з "піксельною" красою

Джерело: znaj.ua techno

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua