Toyota Land Cruiser Prado обзавівся всюдихідним варіантом (фото)

04 вересня 2024 р. 09:14

04 вересня 2024 р. 09:14


Японське ательє Wald International презентувало пакет доробок для популярного Toyota Land Cruiser Prado. Він робить модель агресивнішою на вигляд.

Комплект Wild Tuning додає позашляховику масивні бампери із замислуватими повітрозабірниками, захисною пластиною та вбудованими світлодіодами, новий капот із «ковшем», та особливу решітку радіатора з написом з назвою тюнера. Фари та задні ліхтарі затемнені. Ще тюнери додали Land Cruiser Prado розширювачі крил, що закривають масивні колеса, та збільшений задній спойлер.

Wald International передбачив два варіанти. Позашляховий оснащений шестиспицевими колісними дисками та відповідними шинами, а також ліфт-комплектом, що забезпечує збільшення дорожнього просвіту. А вуличний отримав литі диски великого діаметру з високопродуктивними шинами, а також комплект для зниження дорожнього просвіту.

Toyota Land Cruiser 300 отримав тюнінг-комплект від Liberty Walk

Невідомо, чи запропонує тюнінг-ательє якісь покращення продуктивності для Land Cruiser. У будь-якому випадку кінцевий продукт вартий уваги, тому що дозволить виграшно виділитися на дорогах. Про вартість таких пакетів-доробок інформації поки немає.

Toyota Land Cruiser Prado обзавівся всюдихідним варіантом (фото)

Джерело: www.autocentre.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua